Το Rafting θα γίνει σε ποτάμι χαμηλου βαθμού δυσκολίας (3ο 4ο επιπεδο) και ενδείκνυται και για αρχάριους λόγω εποχής ( το ποτάμι δεν είναι ‘φορτωμένο΄ ακόμα) και προσφέρει ένταση και εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς επειδή έχει στενά περάσματα και σε μερικά σημεία δημιουργούνται τούνελ από τα πλατάνια! Η κατάβαση θα ολοκληρωθεί με μπάνιο σε ένα πανέμορφο φαράγγι με καταρράκτη!!

Το Rappel είναι καταρρίχηση με αναρριχητικό εξοπλισμό,απόλυτα ασφαλής, και θα πραγματοποιηθεί σε γέφυρα ύψους 40 μέτρων δίπλα από το ιστορικό Βυζαντινό γεφύρι της Καρύταινας.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια από έμπειρους οδηγούς και πιστοποιημένους εκπαιδευτές και πάντοτε συνοδεύονται από άτομο πιστοποιημένο σε παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Κόστος – Εξοπλισμός

Η τιμή είναι 55€ ευρώ (+ΦΠΑ) το άτομο και περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες, φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης που θα σταλεί ηλεκτρονικά στους συμμετεχοντες.

Για όποιον επιθυμεί υπάρχει και φαγητό μετα σε παραπλήσια ταβέρνα με 15€ το άτομο με ελευθερο μενού επιλογή.

Όλος ο εξοπλισμός παρέχεται και είναι μέσα στην τιμή, εσείς φροντίστε να έχετε οπωσδήποτε ΜΑΓΙΟ ένα 2ο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια (τα οποία θα φορέσετε στο rafting και θα βραχούν), ζεστά και άνετα ρούχα.

 

Μετακίνηση – Εξοπλισμός

 

Η μετακίνηση θα γίνει με τα δικά σας αυτοκίνητα και υπάρχει η δυνατότητα να διαμοιραστούν σε αυτά κάποιοι που δεν έχουν δικό τους μέσο μεταφοράς ώστε να μοιραστούν και τα έξοδα.

Το σημείο συνάντησης τη Τετάρτη θα είναι όπως πάντα στις 8,30 π,μ στα goodys στα Μέγαρα και η επιστροφή την ίδια μέρα.
Δηλώσεις συμμετοχής σε email ή τηλεφωνικά το αργότερο έως την Παρασκευή 20/03/2020 για λόγους διαθεσιμότητας.

Προκαταβολή 20€ και reserve space για να εξασφαλίσετε διαθεσιμότητα
Όποιος προεξοφλήσει την εκδρομή έχει έκπτωση 10% στην τιμή.

 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε τράπεζα πειραιώς η Alpha
  2. Πληρωμή μετρητά ή καρτα στα γραφεία μας (Wellness Spot, 17ης Νοεμβρίου 35, 17455, Άλιμος)
  3. Πληρωμή μετρητά ή κάρτα την ημερα της δραστηριότητας (απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση)

Σας περιμένουμε με χαρά μαζί με την παρέα σας σε μία μοναδική εμπειρία δράσης και χαλάρωσης!!

Το Rafting θα γίνει σε ποτάμι χαμηλου βαθμού δυσκολίας και προσφέρει ένταση και εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς επειδή έχει στενά περάσματα και σε μερικά σημεία δημιουργούνται τούνελ από τα πλατάνια!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating